пятница, 17 сентября 2021 г.

Початок всеукраїнського експерименту «Професійна орієнтація у Новій українській школі»



З метою вдосконалення процесу реалізації професійної орієнтації у Новій українській школі з 1 вересня 2021 року у Запорізькій області розпочато проведення всеукраїнського експерименту за темою «Професійна орієнтація у Новій українській школі», що проводиться на базі закладів загальної середньої освіти Вінницької, Запорізької, Київської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Чернівецької областей.

  Проєктну групу по запровадженню експериментальної роботи з цього напряму очолила проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, доктор психологічних наук, професор кафедри менеджменту та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР Гура Тетяна Євгенівна; координацію діяльності експериментальних закладів здійснюватиме кандидат педагогічних наук, доцент кафедри менеджменту та психології КЗ «ЗОІППО»ЗОР Бабко Тетяна Миколаївна.

До складу експериментальних закладів всеукраїнського рівня ввійшло пʼять закладів загальної середньої освіти Запорізької області.

 14 вересня 2021 року з учасниками проектної групи було проведено установчу нараду, на якій обговорювалась програма проведення першого (організаційно-підготовчого) етапу, що триватиме з вересня 2021 по січень 2022 р.






Комментариев нет:

Отправить комментарий