среда, 29 июня 2022 г.

НУШ у базовій загальній середній освіті: управлінський супровід II частина

 



На виконання «Плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» у червні 2022 року було проведено другу частину дистанційного тренінгу «НУШ  у базовій загальній середній освіті: управлінський супровід» для керівників закладів загальної середньої освіти  Запорізької області щодо впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа».

На тренінгах пройшли підготовку 169 директорів закладів загальної середньої освіти, їх заступників з навчально-виховної роботи. Основним завданням тренінгу була підготовка керівників закладів освіти до ефективного впровадження Державного стандарту базової середньої освіти.



Навчання проводили регіональні тренери та координатори впровадження «Нової української школи» в Запорізькій області: завідувач кафедри менеджменту освіти та психології, к.психол.доц. Тетяна Афанасьєва, доценти кафедри менеджменту освіти та психології – к.пед.н. Тетяна Бабко, к.держ.упр. Євгенія Гревцева, к.держ.упр. Тетяна Кравченко.

 

Керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники ознайомились з особливостями управління змінами в умовах упровадження Державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти, демократичними механізмами реалізації державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти. Для реалізації освітньої програми в умовах запровадження Державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти учасники навчилися розробляти систему оцінювальної діяльності.

 


Вдячні всім учасникам тренінгу за плідну роботу та сподіваємось на подальшу співпрацю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий