понедельник, 15 августа 2022 г.

Шановні колеги!

 Командою фахівців ЗОІППО підготовлений науково-методичний посібник для вчителів 5-6 класів та керівників закладів загальної середньої освіти, в якому надані рекомендації з питань: викладання (з усіх освітніх галузей) за новим Державним стандартом базової середньої освіти, створення безпечного освітнього середовища, управлінського та психологічного супроводу освітнього процесу. В посібнику також презентований досвід пілотних закладів загальної середньої освіти Запорізької області, які протягом року впроваджували новий Державний стандарт.

Співробітники кафедри менеджменту освіти та психології висвітили такі теми:

 Т. Гура, Л. Чернікова, С. Фокша «Державний стандарт базової середньої освіти: результати пілотного впровадження у Запорізькій області»

Т. Гура, О. Рома «Діяльнісний підхід у базовій середній освіті: від педагогічної теорії до освітянської практики»

Т. Афанасьєва, Т. Бабко, Є. Гревцева, Т. Кравченко «Особливості управлінської діяльності в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»

Ю. Чемодурова «Психологічний супровід реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»

Т. Бабко «Психолого-педагогічні особливості запровадження  формувального оцінювання в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»

Дуже сподіваємось, що наші матеріали вам будуть у нагоді та допоможуть в організації навчального процесу у 5 класах Нової української школи. У разі виникнення запитань, співробітники кафедри менеджменту освіти та психології завжди готові надати допомогу.

Науково-методичний посібник

Комментариев нет:

Отправить комментарий