среда, 31 августа 2022 г.

Презентація науково-методичного посібника «Нова українська школа у базовій середній освіті: впевнені кроки Запорізької області» у форматі віртуальної педагогічної студії PRO «НУШ у базовій середній освіті»

 

29 серпня 2022 р. в межах «Серпневих студій-2022» відбулася презентація науково-методичного посібника «Нова українська школа у базовій середній освіті: впевнені кроки Запорізької області» у форматі віртуальної педагогічної студії  PRO «НУШ у базовій середній освіті». PRO-рух книги – рекламна кампанія з просування книги до читача, інтерактивна форма презентації книги, метою якої є зацікавлення, креативне ознайомлення читачів з посібником, мотивування їх до глибшого опрацювання його змісту.

Цей посібник є результатом роботи команди координаторів та пілотних закладів Запорізької області з реалізації інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти». Автори кожного розділу посібника творчо підійшли до представлення свого матеріалу: лаконічно, цікаво, з інтерактивними завданнями та мініквестом, відеоповідомленнями від регіональних координаторів. Близько 60 педагогів, керівників управліннями освітою, працівників ДСЯО у Запорізькій області стали учасниками дійства.

У цьому заході взяли участь і представники кафедри менеджменту освіти та психології, висвітивши такі теми:

Тетяна Афанасьєва, завідувачка кафедри, к.психол.н., доцент  - «Особливості управлінської діяльності в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»

Тетяна Бабко, к.пед.н., доцент - «Психолого-педагогічні особливості запровадження  формувального оцінювання в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»






Комментариев нет:

Отправить комментарий