суббота, 9 ноября 2019 г.

Група 11


05 - 08 листопада 2019 року на базі Більмацької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів "Інтелект" Більмацької районної ради Запорізької області  відбулась ІІ сесія тренінгів «Нова українська школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів Більмацького району. 
Тренери: Порвіна Світлана, заступник директора з НВР Більмацька спеціалізована  загальноосвітня  школа  І-ІІІ ступенів "Інтелект", Берегова Ольга, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін ЗОІППО, Гревцева Євгенія, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри менеджменту освіти та психології ЗОІППО, Пушкаш Вікторія, вчитель математики та інформатики гімназія №2, м. Бердянськ, регіональний тренер ІКТ .
Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники удосконалили управлінську компетентність за такими напрямами:
-        Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школ;
-        Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-        Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-        Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів;
-        Навчання через гру. 
Учасники тренінгу: 23 педагогічних працівника Запорізького регіону.
Захист проєктних робітПід час захисту проєктних робіт управлінці Біьмацького району представили роботи, які було розроблено у міжсесійний період. В процесі захисту управлінці обговорили  особливості сучасного освітнього менеджменту.
Від тренерів: За ці дні ми з Вами стали багатшими на нові знання, емоції, враження та знайомства. У нас прекрасна команда. Вийшов дуже практичний і цікавий захід. Впроваджуйте свої освітні проєкти та освітні іновації.
Бажаємо всім успіху натхнення та наснаги!

Комментариев нет:

Отправить комментарий