суббота, 9 ноября 2019 г.

Група 28


У період 04.-05.11.2019 та 07.-08.11.2019 у м. Мелітополі, на базі Мелітопольської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 ММР ЗО  відбулась ІІ сесія тренінгів «Нова українська школа: управлінський аспект» для директорів ЗЗСО та їх заступників у Мелітопольському районі.
Тренери: Галацан Олена, директор НВК Мелітопольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Мелітопольської міської ради Запорізької області,  Кравченко Тетяна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри менеджменту освіти та психології ЗОІППО, Берегова Ольга, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філософії та суспільно-гуманітарних дисциплін ЗОІППО, Князева В., тренер ІКТ.
Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники удосконалили управлінську компетентність за такими напрямами:
-        Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школи;
-        Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-        Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-        Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів;
-        Навчання через гру. 
Учасники тренінгу: 25 педагогічних працівника Запорізького регіону.
Захист проєктних робітПід час захисту проєктних робіт управлінці представили роботи, які було розроблено у міжсесійний період. В процесі захисту управлінці обговорили  особливості впровадження освітніх проєктів.
Від тренерів: Тренери успішно  виконали програму навчального тренінгу. Учасники тренінгу проявляли активність  у навчанні, презентували свої проекти, отримали відповіді на проблемні запитання та отримали  методичну допомогу. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий