суббота, 9 ноября 2019 г.

група 15

28-29, 31 жовтня 2019 року на базі комунального закладу «Гуляйпільський колегіум «Лідер» Гуляйпільської міської ради відбулася ІІ очна сесія тренінгу «Нова українська школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів закладів освіти Гуляйпільської міської ради та комунального закладу «Гуляйпільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» Запорізької обласної ради.
Тренери: Пузан Наталія Яківна, завідувач методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської міської ради, Черкасова Лариса Валентинівна, заступник директора з НВР Балабинського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія «Престиж» Запорізького району Запорізької області.
Учасники тренінгу: 19 педагогічних працівників.
Програма тренінгового курсу передбачала опрацювання важливих аспектів управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах Нової української школи, зокрема: організаційна культура як механізм розвитку ефективної школи, організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ, організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів.
Захист проєктних робіт: управлінці закладів освіти Гуляйпільщини на круглому столі представили проектні роботи, які було розроблено у міжсесійний період. Приємно, що майже всі проєкти є реальними і частково вже втілені в життя.
Від тренерів: Плідною була робота педагогів, які окреслили проблеми й перспективи впровадження завдань нової української школи і підсумували, що новації у філософії освіти – зробити школу відкритішою, доступнішою, цікавішою - передбачають зміни у педагогічному мисленні і мотивують до професійного удосконалення. Висловлюємо щиру вдячність учасникам тренінгу за співпрацю, цікаві ідеї, позитивний настрій. Дякуємо адміністрації комунального закладу «Гуляйпільський колегіум «Лідер» Гуляйпільської міської ради за створення комфортних умов праці та районній профспілці працівників освіти за організацію брейк-кави.

Комментариев нет:

Отправить комментарий