пятница, 18 октября 2019 г.

Тренінг регіональних тренерів Нова українська школа: управлінський аспект»

16-17 жовтня 2019 року на базі Комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» фахівцями кафедри менеджменту освіти було проведено серію тренінгів для тренерів НУШ. Тренінги для тренерів були проведені у межах ІІ сесія «Нова українська школа: управлінський аспект».
Представники керівництва закладів освіти усіх типів Запорізького регіону (директори, заступники, методисти) «вчилися навчати» – сприяти розвитку професійних навичок педагогічних працівників згідно з принципами Нової української школи.
Тренери заходу: к.псих. н., доцент Афанасьєва Тетяна, д.псих.н., професор Гура Тетяна (проректор), к.пед.н., доцент Бабко Тетяна, к.н.держупр., доцент Гревцева Євгенія поділились секретами проведення тренінгів. Формат тренінгу передбачав активну участь у виконанні практичних вправ та завдань, роботу в міні-групах, аналіз та обговорення кейсів та відеоматеріалів, обмін досвідом між учасниками заходу.
Кожен тренер, який пройшов навчання, надалі проведе тренінги у опорних закладах Запоріжжя та Запорізької області для працівників системи закладів освіти.
По закінченні семінару всі учасники отримали відповідні сертифікати.
Фотоальбом

Комментариев нет:

Отправить комментарий