четверг, 31 октября 2019 г.

група 3

28-30 жовтня 2019 року на базі Запорізька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №72 з поглибленим вивченням хімії та біології Запорізької міської ради Запорізької області  відбулась ІІ сесія тренінгів «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів Вознесенівського району. 
Тренери: Горбенко Олена, заступник директора з НВР ЗСШ №72 з поглибленим вивченням хімії та біології Черкасова Лариса, заступник директора з НВР Балабинського навчально-виховного комплексу « Школа І-ІІІ ступенів - гімназія «Престиж» Запорізького району Запорізької області.
Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники удосконалили управлінську компетентність за такими напрямами:
-         Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школ;
-         Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-         Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-         Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів. 
Учасники тренінгу: 17 педагогічних працівників Запорізького регіону.
Захист проєктних робіт: управлінці Вознесенівського району на круглому столі представили проектні роботи які було розроблено у міжсесійний період. В процесі захисту освітні менеджери проявили професіоналізм та творчий підхід, активно ділились досвідом впровадження освітніх проектів.
Від тренерів: Дякуємо усім учасникам тренінгів.  Вийшов високоякісний, цікавий, насичений та продуктивний контент, вдале поєднання науково-теоретичних надбань та управлінського досвіду. Розв’язували завдання кейсів, моделювали, створювали проблемні ситуації для обговорення та дискусій, проходили тести, асоціювали сучасні терміни. Робота була насиченою й ефективною.
Бажаємо всім успіху у подальшому професійному розвитку!
Звіт  

Комментариев нет:

Отправить комментарий