четверг, 31 октября 2019 г.

група 20


28-30 жовтня 2019 року на базі Комунального закладу «Борисівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Приморської районної ради Запорізької області  відбулась ІІ сесія тренінгів «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів Приморського району. 
Тренери: Самек Тетяна, методист КУ «Районний методичний центр» Приморської  районної ради, Афанасьєва Т.О., завідувачка кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».
Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники удосконалили управлінську компетентність за такими напрямами:
-        Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школ;
-        Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-        Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-        Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів;
-        Навчання через гру. 
Учасники тренінгу: 22 педагогічних працівника Запорізького регіону.
Навчання через гру: познайомилися із безліччю вправ із популярними в освіті наборами Лего, керівники усвідомлювали - навчатися можна оригінально та весело, проявляти творчі навички.
Захист проєктних робіт: управлінці Приморського району на круглому столі представили проектні роботи які було розроблено у міжсесійний період. Поділилися досвідом і здобутками у питаннях запровадження автономії закладів освіти.
Від тренерів: Учасники тренінгу виявляли зацікавленість, активність, готовність до змін. Доброзичлива атмосфера сприяла створенню позитивного настрою, спілкуванню, взаємодії в групах, обміну досвідом.
Висловлюємо щиру вдячність учасникам тренінгу за співпрацю, цікаві ідеї, за приємно проведений час. Дякуємо адміністрації КЗ «Борисівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» за створення максимально комфортного навчального середовища та належні умови для роботи на другій очній сесії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий