четверг, 31 октября 2019 г.

група 4


28-30 жовтня 2019 року на базі Запорізького багатопрофільного ліцею №99 Запорізької міської ради Запорізької області  відбулась ІІ сесія тренінгів «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів Хортицького та Дніпровського районів. 
Тренери: Архипова Ольга, заступник директора з НВР Запорізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 66 Запорізької міської ради Запорізької області, Черкасова Лариса, заступник директора з НВР Балабинського навчально-виховного комплексу «Школа І-ІІІ ступенів - гімназія «Престиж» Запорізького району Запорізької області, Гревцева Євгенія, доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».
Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники удосконалили управлінську компетентність за такими напрямами:
-        Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школ;
-        Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-        Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-        Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів. 
Учасники тренінгу: 17 педагогічних працівників Запорізького регіону.
Захист проєктних робіт: управлінці Хортицького та Дніпровського району на круглому столі представили проектні роботи які було розроблено у міжсесійний період. Різноплановість та глибина представлених  проєктних робіт показали зацікавленість та активну участь у сучасних освітніх трансформаціях керівників закладів освіти Запоріжжя.
Від тренерів: Учасники тренінгу не тільки активно включалися у роботу, а й поділилися власним досвідом з означених питань!

Бажаємо успіхів та натхнення на шляху освітніх інновацій!
Фотозвіт

Комментариев нет:

Отправить комментарий