среда, 19 июня 2019 г.

"Спекотні тренінги" для управлінців Хортицького та Дніпровського району м. Запоріжжя


10-13 червня 2019 року на базі Запорізького колегіуму «Мала гуманітарна академія» Запорізької міської ради Запорізької області тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів Хортицького та Дніпровського району м. Запоріжжя. 
 Тренери: Архипова Ольга Олександрівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Запорізької загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 66 Запорізької міської ради Запорізької області, Ястребова Валентина Яківна професор, професор кафедри менеджменту освіти та психології Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Питання які були розглянуті: науково-методичний, організаційно-педагогічний аспекти та проектний менеджмент імплементації Концепції НУШ, навчання через гру. Учасники тренінгу: 22 педагогічних працівників Запорізького регіону. 
Від тренерів: «Спекотні тренінги» - це не тоді, коли за вікном +35 й в аудиторії + 30, це коли робота кипить від ідей, натхнення та креативу! Дякуємо всім учасникам групи № 6 за роботу, а ЗК «Мала гуманітарна академія» за гостинність. (Архипова О.О.) Вразили проблеми проектів, обраних за допомогою технології «Open Spase»: подолання стереотипів; пошук МТЗ НУШ в початковій школі; здійснення інтеграції в освітньому процесі;створення освітнього середовища НУШ. Розробляючи проекти, шукали не винних, а способи розв'язання проблем управління НУШ. Ну просто класна група! Панувало повне розуміння. (В.Я.Ястребова)

Фотозвіт: група № 6

Комментариев нет:

Отправить комментарий