четверг, 20 июня 2019 г.

Тренінг у м. Енергодар (1,2-й день)


18-21 червня 2019 року на базі Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Енергодарської міської ради Запорізької області відбувся тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів м. Енергодар Запорізької області. 
  Тренери: Дмитрюк Наталія Григорівна, методист міського методичного кабінету відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради Запорізької області (управлінський аспект), Гуркова Тетяна Павлівна (навчання через гру). Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники опрацьовували важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти, навчання через гру. Учасники тренінгу: 21 педагогічний працівник Запорізького регіону. 
  Від тренерів: Велика вдячність всім учасникам, які не дивлячись на спеку, були активними, креативними, творчими та завзятими!!! Кожен етап тренінгу показав наскільки управлінці обізнані з даного питання і готові до застосування нових знань. Ми вправно рухалися і виконували вправи з цеглинками. А ще складали креативні, цікаві історії за технологією Сторітеллінг))) Натхнення всім учасникам та бажання рухатися тільки вперед!!! Ми – найкращі!!!)))



Комментариев нет:

Отправить комментарий