воскресенье, 23 июня 2019 г.

Тренінги для управлінців освітніх закладів Чернігівського району та Чернігівської ОТГ


19-21червня 2019 року  на базі Опорного навчально-виховного закладу Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського Союзу А.М.Темника Чернігівської селищної ради Чернігівського району Запорізької області відбувася тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для  директорів та заступників директорів освітніх закладів Чернігівського району та Чернігівської ОТГ.
Тренер: Колоянова Оксана Юріївна, директор Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс» Новоолексіївська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад»,  Мельник Олександр Миколайович, доцент кафедри початкової освіти Комунального закладу «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради. Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники опрацьовували важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти та навчання через гру. Учасники тренінгу: 25 педагогічних працівника Запорізького регіону.
Від тренера: Задоволення від наполегливої та кропіткої роботи. Щиро дякую колегам із Чернігівки за співпрацю та позитивний настрій!!!!! Приємних відпусток та відпочинку!!!! Особлива подяка Радченко Вікторії Іванівні та Галько Ірині Володимирівні за створення комфортних умов для проведення тренінгу!!!!


Комментариев нет:

Отправить комментарий