воскресенье, 23 июня 2019 г.

Тренінги для управлінців закладів освіти Бердянська, Приморська та Бердянського, Приморського районів Запорізької області

18-20 червня 2019 року на базі Бердянської гімназії №3 «Сузір’я» Бердянської міської ради Запорізької області відбувся тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів закладів освіти Бердянська, Приморська та Бердянського, Приморського районів Запорізької області. 
  Тренери: Афанасьєва Тетяна, завідувач кафедри менеджменту освіти та психології, кандидат психологічних наук, доцент Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та регіональні тренери НУШ Дмитренко Лариса, методист відділу освіти Бердянської міської ради Запорізької області і Володько Олена, заступник директора з освітньої діяльності Бердянської гімназії №1 «Надія». Під час тренінгу було розглянуто важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, а саме: зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти, навчання через гру. Керівники обрали проблемні теми, за якими будуть розробляти проекти, актуальні для навчальних закладів, захист яких відбудеться на завершальній сесії наприкінці жовтня – на початку листопада 2019 року. 
  Учасники тренінгу: 47 керівників закладів освіти Бердянська, Приморська та Бердянського, Приморського районів Запорізької області. 
 Від тренерів: висловлюємо щиру подяку учасникам тренінгу за активність, конструктивну взаємодію, креативність, доброзичливість, позитивний настрій та невимушену атмосферу.
   Всім дякуємо за співпрацю та позитивний настрій!

Комментариев нет:

Отправить комментарий