среда, 19 июня 2019 г.

Тренінг для управлінців Шевченківського району м. Запоріжжя та Преображенської ОТГ Запорізького району Запорізького регіону


3-6 червня 2019 року на базі Запорізька загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №4 Запорізької міської ради Запорізької області відбувся тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів Шевченківського району м. Запоріжжя та Преображенської ОТГ Запорізького району Запорізької області.
  Тренери: Огібалова Олена Юріївна, директор Запорізька загальноосвітня школа I-III ступенів № 95 Запорізької міської ради Запорізької області. Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники опрацьовували важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти, навчання через гру Учасники тренінгу: 28 педагогічних працівника Запорізького регіону. 
  Від тренерів: Позитивні, креативні, зацікавлені, активні, готові до змін! Комфортна атмосфера сприяла створенню позитивного настрою, активній комунікації, взаємодії та обміну досвідом. Щира вдячність всім учасникам тренінгу за співпрацю, цікаві ідеї та час проведений з користю. Надихайтесь і втілюйте свої ідеї у життя!

Комментариев нет:

Отправить комментарий