воскресенье, 23 июня 2019 г.

Тренінг для управлінців освітніх закладів Більмацького району, Комиш-Зорянської та Смирновської ОТГ.


  19-21червня 2019 року на базі Більмацької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Інтелект» Більмацької районної ради Запорізької області відбувася тренінг «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів освітніх закладів Більмацького району, Комиш-Зорянської та Смирновської ОТГ. 
 Тренер: Порвіна Світлана Миколаївна, заступник директора з навчальної роботи Більмацької спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Інтелект» Більмацької районної ради Запорізької області. Питання які були розглянуті: у ході тренінгу учасники опрацьовували важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти та навчання через гру. Учасники тренінгу: 25 педагогічних працівника Запорізького регіону. 
Від тренера: Зацікавлені, активні, креативні, веселі. Позитивна атмосфера тренінгу допомогла активному та невимушеному спілкуванню. Всім учасникам тренінгу натхнення та успіхів у впровадженні освітніх інновацій. Крізь терни до зірок!!!

Фотозвіт

Комментариев нет:

Отправить комментарий